• Bert Boer

Postma & Postma, sleutel tot succes

ALKMAAR 'We draaien heel goed.' Gosse Postma start enthousiast te vertellen wat hier de reden van is. 'We zijn de sleutelspecialist van Noord Holland Noord.' Klanten kunnen voor alles terecht bij Postma & Postma. 'Wat ze overal zoeken en niet kunnen krijgen, vinden ze bij ons.' Met meer dan 16.500 artikelen direct leverbaar hebben ze bij Postma & Postma overal een oplossing voor. Van Enkhuizen tot Egmond en van Beverwijk tot Den Helder komen mensen naar deze technische specialist aan de Laat in Alkmaar.

Bert Boer

De winkel gestart in 1963 door vader Frits Postma is door de jaren heen uitgebreid met meerdere technische invalshoeken. Van sloten-, hang- en sluitwerk tot ijzerwaren, gereedschappen en elektra. 'Met vijf man sterk zijn we voortdurend in de weer voor onze klanten.' In de zaak staat Gosse met zijn broer Tjerk. Samen zijn ze al goed voor tegen de 60 jaar ervaring. Gosse draait al 34 jaar mee en Tjerk heeft zijn 25 jarig jubileum ook in de tas.

Daarnaast zien we veelvuldig Ronald in de zaak. En onderweg zijn de monteurs John en Alex. Van het openen van een deur tot aan een complete beveiliging van het huis. Postma & Postma regelt het voor u. Wist u dat de kans op inbraak met 90% daalt na adequate beveiligingsmaatregelen! Desgevraagd komen ze van Postma & Postma u gratis adviseren. Graveren, het slijpen van schaatsen, technische reparaties aan sloten, het gebeurt allemaal aan de Laat 99 in Alkmaar. 'Een kwestie van bijblijven en flexibel zijn.' Momenteel verkopen ze heel veel lampen. 'Waarom?', stelt Gosse de vraag aan zichzelf. 'Waar andere zaken sluiten zorgen wij voor klanttevredenheid door deze spullen in ons assortiment op te nemen.

Die 16.500 artikelen zijn nog exclusief de sleutels.'
Postma & Postma is van oudsher zeer betrokken in de maatschappij. Vader Frits was decennia lang voorzitter van de ondernemersvereniging Alkmaar. Hij erkende het belang van de middenstand. Gosse is in de voetsporen van zijn vader getreden als gemeenteraadslid en is zelf ook maatschappelijk geëngageerd op vele vlakken. Deze extraverte winkelier is op vele fronten actief. Zo regelde hij bijvoorbeeld het sleutelplan voor de voetbalclub Foresters, waar zijn zoons Hidde en Dauwe spelen en blaast hij alweer 40 jaar op de trompet bij het Stedelijk harmonie orkest SDG Alkmaar. Als vanzelfsprekendheid is hij daar en passant alweer 25 jaar bestuurslid.

Gosse prominent in beeld en Tjerk wat meer op de achtergrond vormen een uitstekend koppel die zorgen dat Postma & Postma een begrip geworden is op technisch vlak. Met recht de sleutelspecialist van Noord Holland Noord. Bij Postma & Postma vind je wat je nodig hebt. Zij zijn de sleutel tot uw succes.

i Postma & Postma, Laat 99, 1811 EC Alkmaar, T 072 511 54 26, winkel@postmaenpostma.nl, W www.postmaenpostma.nl