• Elke Klaver en Jacqueline Smit, Service Adviseur in de recent gerestylde showroom

    Bert Boer

Klaver Autogroep

Advertorial

ALKMAAR In gesprek met directrice Elke Klaver aan tafel in de recent gerestylde showroom aan de Berenkoog 2 wordt direct duidelijk hoe het in zijn werk gaat bij deze vriendelijke Autogroep. “Hier koop je nog je auto bij de directeur.” Dezelfde persoon die je helpt bij klachten en/of schade of andere vragen. Leasen kan ook.

UNIEK “We zijn uniek in onze aanpak,” licht Elke toe. Met een enkele vestiging en de koppeling met schade herstelbedrijf en de mogelijkheden om te leasen houden wij het contact met de klant laagdrempelig met een persoonlijke touch. Auto rijden, wordt een feestje omdat Klavergroep ervoor zorgt dat je zorgeloos kunt sturen. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren dan is de afhandeling hiervan in vertrouwde handen. Dat scheelt een hoop kopzorgen. “Klanten waarderen dit enorm.” Bij Private Lease van de eigen leasemaatschappij Klaver Lease zijn er altijd heldere afspraken en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie, onderhoud en banden, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. De klant betaalt alleen nog de brandstofkosten en tja, de bekeuring. In de ontwikkelingen in autoland doet Citroën & DS volop mee. In 2019 komen er nieuwe modellen op de markt. De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV. Gespierd en tegelijkertijd beschermend. Weer een echte Citroën door de karakteristieke design elementen als Airbumps, gestileerde dakrelingen, bescherming van de dorpels en wielkasten. De meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke Citroën innovaties; vering met Progressive Hydraulic Cushions en Advanced Comfort Seats. Ook komt de derde generatie Berlingo eraan. Fris, fruitig en compleet nieuw. Naast het praktische busje is het voortaan dat praktische busje met een speelse styling. De Berlingo personenauto is een innovatieve en gedurfde auto toonaangevend op gebied van design, flexibiliteit en gebruikersgemak. In de elektrische auto varianten rijdt Citroën goed mee met de introductie van 100% elektrische modellen.

FAMILIAIR Dikwijls denken klanten dat het één grote familie is. Elke wordt regelmatig aangesproken met vragen als; “is dat uw man, of is dat uw vader.” Het zal de familiaire vriendelijke uitstraling zijn als je de showroom binnenloopt die maakt dat de collega’s voor familie aangezien worden. De Klaver Autogroep is overigens al 82 jaar een familie bedrijf waar Elke en broer Björn nu samen met Ruud Stam en Huub Meijer als derde generatie leden in de directie zitten. Een vriendelijk bedrijf waar iedereen terecht kan. Ongeacht het merk dat u rijdt, met kleine of grote schade bent u welkom bij Klaver Autogroep. Van Mini tot Jaguar, van Suzuki tot Mercedes en natuurlijk de Citroën en DS rijders worden geholpen bij Autoschade Herstel Roos door professionele specialisten. Circa 40 medewerkers kent dit unieke Autobedrijf met de uitstekende combinatie tussen verkoop, lease en herstel. Dat rijdt lekker.

i Klaver Autogroep, Berenkoog 2, 072-5208898, www.klaverautogroep.nl.