• Jumbo

Jumbo Paardenmarkt in het nieuw

ALKMAAR De Jumbo winkel aan de Paardenmarkt in Alkmaar krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel heeft inmiddels tijdelijk haar deuren gesloten. Vanaf woensdag 13 februari kunnen klanten weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten die dag met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van €20 of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig t/m zondag 17 februari).

Filiaalmanager Remy Staring vertelt: 'De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.450 vierkante meter vloeroppervlakte.'

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse pizza's verkrijgbaar om thuis af te bakken die ter plekke vers bereid worden door Jumbo medewerkers. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen zij zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. De slijterij is ook uitgebreid, met name het assortiment aan speciaalbier is flink verbreed.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Muiderwaard en J. Naberstraat in Alkmaar.