• Mickey in 't Veld in de showroom van de nieuwe Haco Alkmaar.

    Haco wonen & slapen

Haco vestigt zich op Overstad

ALKMAAR Meubelboulevard Overstad in Alkmaar krijgt er een nieuwe woonwinkel bij, namelijk Haco wonen & slapen. Dit familiebedrijf bestaat al ruim vijftig jaar en heeft reeds 29 vestigingen in heel het land.

Mickey in 't Veld, eigenaar van de nieuwe vestiging in Alkmaar: "Ik werk al vanaf mijn 15e bij de Haco, mijn opa was een van de grondleggers van het bedrijf. Ik ben de eerste van de vierde generatie en ben erg trots dat ik nu mijn eigen winkel hier op deze meubelboulevard in Alkmaar heb." Hoewel hij nog druk met de voorbereidingen van de nieuwe winkel bezig is, neemt hij de tijd zijn nieuwe winkel te tonen. "In onze zaak willen we complete woonkamers en slaapkamers laten zien zodat het voelt alsof je je eigen kamer in stapt," vertelt Mickey trots. "Onze kracht is dat we gezamenlijk inkopen, dus kwaliteit kunnen leveren tegen een scherpe prijs, bovendien hebben we alles op voorraad in ons centrale magazijn." Haco wonen & slapen kan alles ook in diverse kleuren en op maat leveren. "Dat heeft dan wel een levertijd, maar dat geeft de klant wel de mogelijkheid alles naar eigen smaak en kleur in te richten." Mickey in 't Veld heeft een compleet nieuw team klaarstaan om de klanten uit Alkmaar en omgeving te helpen en te adviseren. "Het hele team heeft er erg veel zin in om de deuren te openen. We hebben een feestelijke opening op zaterdag 16 december en ik nodig u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze prachtige showroom met de nieuwste collectie op woon- en slaapgebied."

Haco Alkmaar is gevestigd aan de Noorderstraat 9a op Overdie. De meubelzaak heeft een showroom van maar liefst 1300 vierkante met een ruime keuze uit bankstellen, woonmeubelen, kasten, boxsprings, tienerkamers en kantoormeubelen. Tevens staat de Haco bekend om zijn ruime keuze aan sfeer- en stijlvolle woonaccessoires. De meubelzaak levert in de directe omgeving van Alkmaar, maar ook door heel Nederland. De winkel beschikt ook over een website- en shop: www.haco.nu waar meer informatie te vinden is.

iHaco Alkmaar, Noorderstraat 9a wwww.haco.nu