• n.v.t.

Grootschalige isolatiecampagne gaat deze zomer van start!

Advertorial

Deze zomer staat geheel in het teken van verduurzaming dankzij de grootschalige isolatiecampagne die van start gaat. Door middel van gezamenlijke inkopen kunnen woningeigenaren voordelig investeren in verduurzaming van de woning. IsolatieActie.nl biedt bewoners in Alkmaar en omstreken gratis en vrijblijvend adviesgesprekken aan om zich te laten adviseren over de isolatiemogelijkheden.

Dankzij onze isolatiecampagnes hebben verschillende gemeentes afgelopen jaar al grote stappen weten te maken in het verduurzamen van de gemeente. Ook in Alkmaar en omstreken willen wij door middel van ons grootschalig isolatiecampagne woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Isolatieactie Alkmaar e.o.
Met alleen het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Een gezonde investering dus, die u vaak ook nog eens binnen 3 tot 5 jaar heeft terugverdiend. Naast het feit dat u minder betaald voor uw energiekosten, zorgt het isoleren van uw woning ook voor meer wooncomfort. Niet alleen tijdens de koude winter maar ook in de zomer, waar spouwmuurisolatie zorgt voor koeling door de zomerse warmte buiten te houden.

Nu €3,50 korting per m2 op spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie.

15% subsidie in Heiloo
Bent u woonachtig in de gemeente Heiloo? Dan kunt u momenteel, naast de korting voor gezamenlijk inkopen, ook eens gebruik maken van een subsidie. De gemeente Heiloo heeft een subsidie beschikbaar gesteld om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun woning. U krijgt namelijk maar liefst 15% terug van uw totale investering, tot een maximum van € 750,-.

Wilt u ook profiteren van de grootschalige isolatiecampagne en zich laten adviseren over de isolatiemogelijkheden van uw woning? Schrijf u dan nu gratis en vrijblijvend in via onze actiepagina: www.isolatieactie.nl. Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 085- 743 0255 of stuur een Whatsapp bericht naar 06- 55 75 78 55.