• Kenny B.

    Podium Victorie
  • Heather Nova.

    Vincent Lions
  • The Dutch Queen Tribute.

    Kim Balster

Grote namen bij Podium Victorie vastgelegd

ALKMAAR Er zijn drie spectaculaire acts toegevoegd aan het programma van Podium Victorie aan de Pettemerstraat. In oktober komen Heather Nova en Kenny B naar Alkmaar en op 27 december wordt het oeuvre van Queen tot leven gebracht door de nu al legendarische tribute band The Dutch Queen Tribute.

Kenny B vereert Alkmaar op 18 oktober met een muzikaal bezoek. Hij was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Op 28-jarige leeftijd is hij naar Nederland gekomen, inmiddels met groot succes. Met zijn bekendste hit 'Parijs' wist de zanger als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify streams in een week te scoren. Deze hit ontketende een serie van covers en meerdere samenwerkingen met verschillende singer-songwriters. Het Album "Hoe Dan Ook" verscheen in het voorjaar van 2019. Hierop staan oa. de singles 'Sranan Mi No Gwe' en 'Oh Ja', zijn derde single 'Ik Ben Hier' met Perle Lama en zijn vierde single 'Als ik je zie'.

Heather Nova treedt op 24 oktober op bij Podium Victorie. In de jaren '90 brak Nova door met haar succesvolle album 'Oyster'. In mei 2019 verschijnt haar nieuwe album 'Pearl'; een krachtige, gepassioneerde rockplaat. Heather Nova heeft de afgelopen jaren altijd opgetreden, van grote festivals tot intieme, akoestische settings en kan in Nederland rekenen op een trouwe fanbase. Er wordt gefluisterd dat zij met 'Pearl' een nieuw hoogtepunt in haar imposante carrière heeft bereikt...

Op 27 december gaat het dak er af met The Dutch Queen Tribute. Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. Live brengt deze gelegenheidsformatie, bestaande uit leden van onder andere Krezip en Navarone, een ode aan de band die altijd de grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band de hoogste Top 2000 noteringen van Queen ten gehore brengen.

De kaartverkoop van deze shows is inmiddels gestart. Voor meer informatie en tickets: podiumvictorie.nl.