• Marcel Witte

Expo Fotografie Marcel Witte in Noordwest Ziekenhuis

ALKMAAR Marcel Witte (1970) is een professioneel fotograaf uit Alkmaar met een passie voor landschappen, stadsfotografie en portretten. Tot en met 24 augustus exposeert hij zijn werk in Noordwest Ziekenhuis Alkmaar aan de Wilhelminalaan 12.

In deze expositie is een selectie te zien van zijn foto's van Alkmaar en het Noord-Hollandse landschap. Zijn foto's zijn kleurrijk en vastgelegd bij het mooiste ochtend- of avondlicht. Water en reflecties zijn een terugkerend thema. Witte's foto's hebben altijd iets speciaals. Een verscheidenheid aan technieken wordt gebruikt om het perfecte beeld te creëren. Dat kan zijn een extreem laag standpunt zijn of een zeer lange sluitertijd.
Naast het maken van eigen werk, fotografeert de Alkmaarder ook in opdracht voor bedrijven en particulieren. Hij beschikt over een eigen studio in het centrum van Alkmaar. Het afgelopen jaar heeft hij geëxposeerd in het Kruithuisje in Alkmaar, tijdens de Kunst10daagse in Bergen en De Oude Keuken in Castricum.
Samen met de tekenaar Eric Coolen heeft hij een boek gepubliceerd: BEKEKEN ALKMAAR, met foto's en tekeningen van Alkmaar.