• Het Cars Jeans van ADO.

    ANP Foto

AZ wijkt uit naar Den Haag

ALKMAAR AZ speelt de wedstrijden tegen FC Mariupol (donderdag) en FC Groningen (zondag) in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. De Alkmaarse eredivisionist wijkt uit naar de Hofstad omdat afgelopen zaterdag een deel van het dak van het AFAS Stadion instortte. Het stadion van ADO is de enige locatie waar het spelen van twee duels op rij mogelijk is. 

Algemeen directeur Robert Eenhoorn is dankbaar voor alle steun die de club van diverse kanten heeft gekregen. "We hebben de afgelopen dagen veel steunbetuigingen van supporters en collega-clubs ontvangen. We zijn erg dankbaar voor het meedenken van ADO Den Haag, KNVB, UEFA en lokale autoriteiten. Het is mooi dat we op korte termijn een oplossing hebben om onze thuisduels te kunnen spelen." 

Supporters die in bezit zijn van kaarten voor AZ  - FC Mariupol worden uiterlijk woensdag 14 augustus per e-mail en via de website geïnformeerd over hoe de wedstrijd is te bezoeken. Seizoenkaarthouders en kopers van losse kaarten voor AZ - FC Groningen worden uiterlijk vrijdag 16 augustus geïnformeerd over alle mogelijkheden.

Label:

Stadion AZ