• Tassen

Fancy en modieuze handtassen - onze top 5

Echt even nodig: de handtassen top 5

16-08-2019, 08:43 |Van onze partner

Natuurlijk, je kunt iedere tas in je hand dragen, maar er zijn exemplaren die er echt voor gemaakt zijn. En ook nog eens heel modieus dragen: handtassen.  We gingen voor je op zoek bij het prachtige en zeker ook populaire merk: Cowboysbag. Een tassenmerk dat haar sporen al ruimschoots verdiend heeft in tassen-land. Als was het maar om de klassieke The Bag. 

 

Je kent deze tas wel: lekker zacht leer, veel ruimte van binnen, twee voorvakken met rits. En in alle mogelijke tinten leer. De tassen worden steeds soepeler en mooier naarmate ze langer gedragen worden en dat maakt de tas heel persoonlijk. The Bag is er in cognac kleur, tobacco tint en en bijvoorbeeld in Elephant grey. Natuurlijk ook in zwart. Dan is deze er nog in een groot en een kleiner formaat. Voor elk wat wils.  Cowboysbag heeft echter meer handtassen die even stijlvol, sportief en vooral helemaal van deze tijd zijn. 

De top 5! 

 

1

Natuurlijk The Bag. De klassieke Cowboysbag die het zowel sportief als chique heel goed doet. Past bij elke stijl en daarom veel gedragen. Niet meer weg te denken uit de tassen-collectie. 

 

2

The Bag Diaperbag

Begrijpelijk dat deze niet voor iedereen is weggelegd, maar wat een uitvinding om van de klassieker onder de tassen, ook een luiertas-variant te maken. Niemand die eigenlijk ziet dat het om een luiertas gaat. Is natuurlijk niet erg, maar het draagt gewoon lekker stoer. De tas heeft dezelfde uitstraling als de klassieke The Bag, maar dan voorzien van veel vakken en natuurlijk een luiermatje. 

 

3

The laptop bag

En dan die witte! Genoemd: Woodridge Grey. Wow, wat een verschijning. Zo mooi van formaat en stijlvol uitgevoerd. Natuurlijk past er een laptop in, maar nog zoveel meer. Dat is weer eens wat anders dan een zwart exemplaar. Hiermee onderscheid je je en je hebt er een geweldige fancy tas bij. 

 

4

Wenonah black

Wat een geweldige naam voor een schitterende tas. Ruim, stijlvol en met die net iets langere handvatten hangt de tas prachtig naast je. En dit keer kiezen we toch voor een zwart exemplaar. Dat deze tas een schoudertas genoemd wordt? Niks van aantrekken. Deze draag je laag bij de grond. Helemaal de hit van nu! 

 

5

Kyle Amber tas

Een naam en een kleur. Even knallen dames! Deze Cowboysbag handtas is er echt eentje om mee gezien te worden. Een trendy kleur, een prachtig model en superhandig. Een handtas die er zijn mag. Doe even een okerkleurige trui aan. En dan die tas! Allemachtig…