• Wild Law tijdens de Winterkaravaan.

    Moon Saris

Winterkaravaan wil doorgaan

ALKMAAR Op 27, 28, 29 en 30 december bruiste de leegstaande Ringersfabriek Alkmaar van leven. De Winterkaravaan was al ver voor de aftrap uitverkocht. Vijf jonge theatermakers maakten een nieuwe voorstelling vanuit hun perspectief op het Karavaanthema van dit seizoen: Open Mind. De Winterkaravaan is het talentontwikkelingsproject van Karavaan.

Vijf voorstellingen en een spannende expeditie door de voormalige chocoladefabriek met een warme stamppotmaaltijd leverde publiek weer groot enthousiasme en een avontuurlijke beleving op. De jonge professionals die Karavaan voor deze wintereditie selecteerde en begeleidde maakten allen gretig gebruik van de bijzondere voorstellingslocaties.

Karavaan wil haar succesvolle talentontwikkelingsproject in Alkmaar de komende jaren voortzetten, maar heeft daarvoor geen financiering. In januari besluit Karavaan welke van deze makers zijn/haar voorstelling tot een avondvullende voorstelling kan uitwerken voor Karavaan Festival dat plaatsvindt van 1 tot en met 10 juni 2018.