• Zal de grote 'heist' voorkomen worden?

    Adriana Yankulova

Win kaarten voor Vue Alkmaar

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geeft antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een avondje 'The Hurricane Heist':

Wie is de regisseur van 'The Hurricane Heist'?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

In 'The Hurricane Heist' bedenkt een groep jonge hackers een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze roof valt precies samen met de grootste orkaan, categorie 5, ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will (Tony Kebbel), zijn broer Toby (Ryan Kwanten) en bewaakster Casey (Maggie Grace) zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan. Regisseur Rob Cohen regisseerde eerder The Fast and the Furious, xXx en The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.

Bij Vue Alkmaar wordt op dinsdag 24 april een Blockbuster Night rond de nieuwe Avengers-film gehouden. Marvel fans kunnen in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 april als allereerste naar de nieuwe Avengers: Infinity War kijken op het grote scherm, met het beste geluid en een vette hap op schoot. Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel's Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.