• De hondenvrienden gaan undercover.

    Entertainment One

Win kaarten voor Show Dogs bij Vue

Geef antwoord op de vraag

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje Show Dogs.

Waar wordt de hondenshow gehouden?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Show Dogs is de nieuwste familiefilm van de makers van Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen! Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van Las Vegas. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Verder is de film 'Op Stap met Dirk Scheele' te zien evenals 'Pluisje', 'Skyscraper', 'De Kleine Heks' en 'Ant-Man And The Wasp'. In deze laatstgenoemde film volgen we de nasleep van 'Captain America: Civil War'. Scott Lang worstelt met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, 'The Wasp', om geheimen uit het verleden te ontdekken.