• Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen.

    Paramount Pictures&MGM Pictures

Win kaarten voor Sherlock Gnomes

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje 'Sherlock Gnomes'.

[Van welke film is Sherlock Gnomes het vervolg?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

'Rampage: Big Meets Bigger' is deze week ook een nieuwkomer bij Vue Alkmaar. Een wetenschappelijk experiment gaat grondig mis en een aantal dieren veranderen in afschuwelijke genetische mutanten. Apenwetenschapper Davis Okoye moet zijn fout rechtbreien en de wereld redden.

SPECIAL Op 20 mei vindt er bij Vue Alkmaar een Annie M.G. Schmidt Dag plaats, met vertoning van drie verfilmingen van haar boeken: Minoes, Pluk van de Petteflet en Abeltje. Kijk voor meer informatie op www.vuecinemas.nl.