• Mary Poppins (Emily Blunt) keert terug naar de familie Banks.

    Courtesy of Disney

Win kaarten voor Mary Poppins

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes voor de film Mary Poppins Returns winnen.

Wie vertolkt de stem van Mary Poppins in deze Nederlandstalige versie?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (stem van Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda (stem van Stefan de Kogel), is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Verder draait bij Vue Alkmaar: De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen, Nachtwacht: De Poort Der Zielen, Bumblebee, Second Act en Spider-Man: Into The Spider-Verse.

In 'Nachtwacht: De Poort Der Zielen' maken de bewoners van Schemermeer zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin hebben extra reden tot feesten want Vega mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen.

Bron: Youtube Walt Disney Studios