• Keanu Reeves is John Wick.

    Niko Tavernise

Win kaarten voor John Wick 3

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film John Wick 3: Parabellum.

Wat is de naam van het internationale moordenaarsgilde?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime, criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Verder zijn deze week nieuw bij Vue de films The Hustle, The Sun is Also a Star en Three Identical Strangers. 'The Hustle' volgt twee vrouwelijke bedriegers (Anne Hathaway en Rebel Wilson) die elkaar tegen het lijf lopen. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig. In Three Identical Strangers gaan we terug naar New York van 1980: drie jongens die complete vreemden van elkaar zijn, ontdekken per ongeluk dat ze een identieke drieling zijn, die gescheiden zijn bij de geboorte. De vreugdevolle reünie zorgt voor internationale roem, maar legt ook een sinister geheim bloot. Kijk voor kaarten op www.vuecinemas.nl.