• Haley Lu Richardson en Cole Sprouse in Five Feet Apart.

    Patti Perret

Win kaarten voor Five Feet Apart

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Five Feet Apart.

Wat mogen Stella en Will niet doen?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Nieuw deze week nieuw bij Vue Alkmaar zijn Manou op de Meeuwenschool, A Dog's Journey, De Libi en Long Shot. In Manou en de meeuwenschool groeit de kleine vogel Manou op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

In A Dog's Journey leidt Bailey een goed bestaan op de boerderij bij Ethan en diens vrouw Hannah en heeft hij er een leuk nieuw speelvriendinnetje bij: Ethans kleindochter CJ. Maar dan besluit CJ's moeder Gloria de baby weg te halen. Terwijl Bailey zich voorbereidt op het verlaten van zijn oude leven voor een nieuw, maakt hij de belofte aan Ethan om CJ terug te vinden en haar te beschermen.

Bron: CBS Films