• Emily Blunt en Millicent Simmonds spelen in A Quiet Place.

    Jonny Cournoyer

Win kaarten voor de film 'A Quiet Place'

ALKMAAR Lezers van het Alkmaars Weekblad kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geeft antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een avondje 'A Quiet Place': Waar komen de mysterieuze wezens op af? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

In de nieuwe thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter.
A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

VERDER Deze week draait bij Vue Alkmaar ook Rampage: Big Meets Bigger en Sherlock Gnomes.

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Rampage. De afstandelijke primatoloog Davis Okoye heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Al snel blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa-roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel.


KABOUTERS In Sherlock Gnomes schakelen tuinkabouters Gnomeo en Juliet de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.