• Een wereld vol buitenbeentjes.

    Aangeleverd

Win kaarten voor de film Coco

ALKMAAR Lezers van het Alkmaars Weekblad kunnen iedere week vrijkaartjes winnen voor de film in bioscoop Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of familielid op een avondje 'Coco': Wie is de idool van Miguel? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord in.

Disney Pixar's Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel's familiegeschiedenis te ontdekken. Coco draait vanaf 29 november in de bioscopen. Voor de vertoning van Coco zit tot en met de kerstvakantie de korte film 'Olaf's Frozen Adventure'. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.

VERDER Vanaf deze week draait bij Vue Alkmaar ook: Thank You For Your Service, Wonder en An Inconvenient Truth 2. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het vervolg dat laat zien hoe dicht we bij een energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera's volgen hem achter de schermen.