• Een scène uit de film Child's Play.

    Eric Milner

Win kaarten voor Child's Play

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Child's Play.

Waarom krijgt Andy Barclay een pop van zijn moeder?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

De makers van de succesvolle reboot van 'IT' zijn terug met een vernieuwde kijk op de klassieker Child´s Play... De terroriserende kleuter Chucky is eindelijk weer terug. Het is voor het eerst dat de roodharige moordpop weer te zien is op het witte doek. Andy Barclay krijgt van zijn moeder een speelgoedpop voor zijn verjaardag. Niet lang daarna beginnen enkele rare gebeurtenissen plaats te vinden die leiden naar Andy's pop. Het lijkt wel bijna of de pop tot leven is gekomen.

Ook nieuw deze week is de film Men in Black: International met Chris Hemsworth, Tessa Thompson en Liam Neeson. 'Men in Black International' volgt de agenten M en H, twee leden van een geheime, internationale organisatie. Ze hebben al jaren de wereld moeten behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Maar nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

Kijk voor het complete programma op www.vuecinemas.nl.

Bron: Youtube Orion Pictures