• Het leven van vier hartsvriendinnen verandert.

    Melinda Sue Gordon

Win kaarten voor Book Club

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje Book Club.

Welk boek lezen de vier hartsvriendinnen?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze 'Fifty Shades of Grey' in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances
inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe.

EN VERDER Verder draait bij Vue Alkmaar: A-X-L, Dog Days, The Happytime Murders en Slender Man.

Dog Days is een vrolijke, romantische komedie die het leven van een aantal hondenbezitters en hun dierenvrienden in Los Angeles volgt. De baasje zijn te zien in de aaneenschakeling van verhalen waarin honden de rode draad vormen.

In de komedie The Happytime Murders leiden de Henson puppets een leven vol seks, drugs en geweld.

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school-meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat.

Het leven van de stoere cross motorrijder Miles (16) verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt.