• Pixabay

Wakker op zondag: Introductieworkshop

ALKMAAR Centrum Wakker aan de Westerweg 14 verzorgt iedere zondag een korte workshop, waarin kennis kan worden gemaakt met diverse onderwerpen. In de workshop op zondag 24 februari van 13.30 tot 15.30 uur brengt Ann van Boxtel - van Riesen je weer in contact met je gevoel en innerlijke wijsheid. Ben je nieuwsgierig naar hoe je (weer) in contact kunt komen met je gevoel en innerlijke wijsheid? Wil je tips en tools ontvangen om direct mee aan de slag te gaan? Kom dan naar de introductieworkshop Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling.
Tijdens deze 2 uur durende workshop maak je kennis met de basis van spiritualiteit. Hoe is de verbinding met jezelf? Welke energie is van jou of van een ander? Welke ruimte neem je voor jezelf in? Wat betekent een goede gronding voor je dagelijks leven? Hoe breng je balans tussen je mannelijke (rationele) en vrouwelijke (emotionele) energie?
Door middel van verschillende oefeningen en geleide meditaties word je je meer bewust van jouw energiesysteem en aurabeheer, ervaar je de balans tussen je linker- en rechterhersenhelft en leer je jezelf beschermen tegen en makkelijker loslaten van ongewenste invloeden. Kortom, kom weer in contact met jezelf en jouw innerlijke stem, zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.
Deelname bedraagt €10 en je kunt je aanmelden via reservering@wakkerbewustzijn.nl of gewoon binnen lopen op de dag zelf. Meer informatie vind je op www.wakkerbewustzijn.nl.