• Politie.nl

Vrouwen aangerand, politie zoekt getuigen

HEILOO/ALKMAAR Bij de politie zijn drie aangiften opgenomen van aanranding. Dat staat te lezen op de website van de politie. In december 2018 en januari 2019 zijn drie vrouwen aangerand door een onbekende (jonge) man. Mogelijk gaat het om dezelfde persoon. De politie heeft een onderzoek ingesteld, maar dat heeft tot nu toe nog niet geleid tot het identificeren van de dader.

Op twee locaties in Alkmaar en op een locatie in Heiloo heeft een onbekende man drie vrouwen vanuit het niets onzedelijk betast. Dit gebeurde op wisselende tijdstippen: in de ochtend, middag en in de avonduren. De aanrander kwam vanuit het niets op de vrouwen af en betastte ze onzedelijk, waarna hij ervandoor ging, rennend of op de fiets. De vrouwen raakten niet gewond, maar dit heeft de nodige impact achtergelaten.
De gedupeerde vrouwen benoemden alle drie in hun aangifte dat het om een Aziatische man zou gaan. De zedenpolitie heeft deze zaken in onderzoek en sluit niet uit dat het hier gaat om eenzelfde verdachte. 

De politie sluit niet uit dat meerdere vrouwen zijn benaderd door deze verdachte en heeft de volgende vragen: weet u wie deze verdachte is?
Bent u ook lastig gevallen of aangerand, maar heeft u dit nog niet bij de politie gemeld? Meld dit dan alsnog. Dat kan via 0900-8844 of via een contactformulier.
Wie meer informatie heeft over deze verdachte, wordt verzocht dit te melden via het meldformulier of telefonisch via 0900-8844.