• Potitco

Voorjaarsvakantie in Bibliotheek Heiloo

HEILOO In de Voorjaarsvakantie hoeft geen kind zich te vervelen. Ze kunnen zich heerlijk vermaken in de Bibliotheek Heiloo aan de Westerweg 250.

Zo vindt er zondag 17 februari een theatervoorstelling plaats door Potitco. Vanaf 11.00 uur spelen zijeen bewerking op het pHet prentenboek 'Nog 100 nachtjes slapen'. Het is omgetoverd tot een prachtige voorstelling met aanstekelijke liedjes. Kaarten kosten € 5 en zijn te reserveren bij Stichting Potitco via info@potitco.nl of telefonisch via tel. 06-86608248, incl. limonade en koffie/thee.

Wie graag naar vlogs kijkt en en zelf wil leren hoe dat moet kan maandag 18 februari van 13.00 tot 16:00 uur meedoen met een workshop. De deelnemers worden dan op weg geholpen met filmen en monteren. Geef je
snel op via www.bibliotheekheiloo.nl, er is maar ruimte voor 10 deelnemers. Je moet wel 10 jaar of ouder zijn.

Programmeer mee in de CoderDojo. Op dinsdag 19 februari tussen 14.00 en 16.00 uur in Bibliotheek Heiloo wordt er samen gekeken naar de nieuwste versie van Scratch. Er wordt gezorgd voor een paar leuke nieuwe projecten die je kunt bouwen en je kunt natuurlijk ook verder werken aan je eigen project. Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist. Verkrijgbaar via www.bibliotheekheiloo.nl.

Woensdag 20 februari van 16.00 tot 17.00 uur. Van afvalkarton kun je de mooiste, grootste gevaartes bouwen! Het eindresultaat wordt in de bibliotheek tentoongesteld. Aanmelden is niet nodig.

Vrijdag 22 februari wordt er geluisterd naar klassieke muziek. Het onderwerp van deze middag is: 'Schilderijen van een tentoonstelling'. Deelnemertjes luisteren samen met Gert Floor naar muziek van Modest Moussorgski en Maurice Ravel. Waar zou het over gaan, en welke instrumenten hoor je? Voor kinderen vanaf 8 jaar, van 13.30 tot uiterlijk 14.45 uur. Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist en is verkrijgbaar via www.bibliotheekheiloo.nl.