• KiKa

Vereniging 1800 helpt KiKa met rondleiding AFAS Stadion

ALKMAAR Vereniging 1800 helpt KiKa, is bezig geld in te zamelen voor een goed doel. Met weinig geldmiddelen en met hulp, creativiteit en krachtenbundeling in samen werking met (andere) stichtingen,vVerenigingen, bedrijven en individuen - lukt het de vereniging steeds weer een bijzondere activiteit te presenteren voor het publiek, met als hoofddoel 'Geld inzamelen voor Stichting KiKa'. Op zaterdag 23 februari kan het AFAS Stadion in Alkmaar bezichtigd worden onder begeleiding van AFAS-gidsen. De opbrengst komt geheel ten goede aan KiKa die onderzoek doet naar het bestrijden van kanker bij kinderen.

Geïnteresseerden kunnen verzamelen om 10.45 uur bij de hoofdingang (ingang 7) van het AFAS Stadion, waar ze € 7 per persoon (per pin of contant) betalen. De rondleiding begint stipt om 11.00 uur en duurt maximaal 75 minuten (per groep maximaal 20 personen). Na de rondleiding staat het vrij een kopje koffie of thee te nuttigen voor eigen rekening.

De volledige opbrengst van deze activiteit - op de voornoemde dag - gaat naar KiKa. Op deze manier steunen wij deze stichting in hun onderzoek naar het voorkomen van kinderkanker. Meer informatie is te vinden op www.vereniging1800helptkika.nl en op Facebook. Houd de Facebookpagina van vereniging 1800 in de gaten voor actuele informatie en nieuwe activiteiten in 2019.

Bij het AFAS Stadion kan gratis geparkeerd worden op het terrein. Neem een camera mee om alles op vast te leggen. Alle wandelaars, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij.
Vooraf aanmelden is verplicht en mogelijk tot 17 februari a.s. bij mevrouw L. Spaans, L.spaans@vereniging1800helptkika.nl of tel. 06-27 45 72 45.