Vangrail houdt EP Release bij Podium Victorie

ALKMAAR 'Noord-Holland voelt zo langzamerhand als thuis en daarom willen we onze EP Release ook híer graag houden', aldus zanger Raynaud Ritsma van de Fries-Groningse formatie Vangrail. Op zaterdag 23 februari lanceerde de band haar nieuwe EP al in Leeuwarden, maar omdat Noord-Holland de afgelopen jaren steeds meer als thuis is gaan voelen komen de mannen voor hun tweede release party naar Victorie aan de Pettemerstraat. Op vrijdag 15 maart moet het daar vanaf 20.30 uur gaan gebeuren.

Van Volendam tot Julianadorp en van Wognum tot Middenbeemster. De afgelopen vier jaar speelde de band wel meer dan 20 shows per jaar in Noord-Holland. 'De shows hier geven ons altijd een goed gevoel. We willen graag wat terug doen voor het Noord-Hollandse publiek en houden de release party van onze EP daarom nu voor een tweede keer, maar dan hier in Alkmaar', aldus de voorman van de band.
Het jaar 2018 stond voor Vangrail volledig in het teken van optreden en schrijven. Het schrijfwerk van de nieuwe EP is door de band voor het grootste gedeelte zelf gedaan. 'De liefde, het land en de liefde vóór het land staan centraal op deze EP', vertelt Raynaud.
Maar er is meer. De band presenteert niet alleen hun kersverse EP, maar ze geven ook een preview van hun fonkelnieuwe show voor 2019. Een show met de gebruikelijke mix van covers en nieuw eigen werk.

Kaarten voor de shows zijn te krijgen via www.vangrailmusic.nl/showcase.