• Sport Z Communicatie

Training 'Fit & Veilig' voor volwassenen

HEILOO/ALKMAAR In de week na de zomervakantie gaat in het Trefpunt (Heiloo) en in Wijkcentrum Daalmeer (Alkmaar) de Weerbaarheidstraining 'Fit & Veilig' voor volwassenen, die graag letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen willen staan, van start.

De training bestaat uit eenvoudige fysieke oefeningen ('Fit'), die er op zijn gericht om de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten ('Veilig'). Gedurende 6 weken komen de deelnemers op maandag (Alkmaar) of vrijdag (Heiloo) van 10.00 tot 11.00 uur bij elkaar. Deelnamekosten bedragen 50 euro, aanmelden kan online via www.sport-z.org/fitveilig.

De lessen in Alkmaar vinden vanaf 3 september elke maandag plaats van 10.00 tot 11.00 uur, in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b. De lessen in Heiloo starten vrijdag 7 september, en worden wekelijks verzorgd van 10.00 tot 11.00 uur in het Trefpunt, Abraham du Bois-Hof 2. Meer info: www.sport-z.org/FitVeilig of Pascale de Hoogh, 06-11 14 97 28 of p.dehoogh@sport-z.org.