• Pixabay

Terugblikken op 2018 op podium van De Brouwerij

ALKMAAR De stadsdichter, de nachtburgemeester, twee dichters, een fotograaf, een klokkenluider, een onderwijzer en een schrijver blikken vrijdag 28 december terug op Alkmaar 2018. Dat doen zij geheel eigenzinnig op het podium van De Brouwerij (locatie: Koekenbier) aan de Kennemerstraatweg 16. De Brouwerij sluit met deze terugblikken het jaar af op een ludieke wijze. Aanvang is 20.30 uur.

Ruim een maand geleden plaatste De Brouwerij via de kranten en social media een oproep aan alle Alkmaarders om een eigenzinnige en kunstzinnige terugblik op Alkmaar 2018 te geven. Acht geheel van elkaar verschillende Alkmaarders hebben op deze oproep gereageerd. Eén ding hebben zij gemeen met elkaar. Zij willen delen met het publiek wat hen dit jaar heeft geraakt of bezig heeft gehouden.

De organisatoren Rens Arts, Jim Ligthart en Wim van Veen zijn enthousiast over de deelnemers. Het belooft daarom een bijzondere avond te worden, waarop de bezoekers met een drankje worden verwelkomd. Deze keer wordt er geen entree gevraagd, wel kan De Brouwerij ondersteund worden met een vrijwillige bijdrage. wie de optredens muzikaal wil omlijsten met bijvoorbeeld stem, saxofoon, piano, gitaar of mondharp kan zich daarvoor nog opgeven. De organisatoren zijn nog op zoek naar muzikanten en stemkunstenaars. Interesse?

Stuur dan een mailtje naar: debrouwerij1707@gmail.com of contact op nemen met De Brouwerij via: 06 85257466. De Brouwerij is te volgen op Facebook: debrouwerijalkmaar.