• Kindertheater Kabouter Zibbedeus.

    Kindertheater Kabouter Zibbedeus

SuperSchoon Festival in Heiloo

HEILOO Het SuperSchoon Festival komt binnenkort naar Heiloo. Het gratis duurzaamheidsfestival biedt zondag 23 september tussen 12.00 en 17.00 uur inspiratie én ontspanning. Er is live muziek, lekker eten en drinken, straat- en kindertheater, een lokale en duurzame markt en leuke educatieve activiteiten voor kinderen. Het festival vindt plaats achter OBS Meander aan de Ypesteinerlaan.

SuperSchoon Festival is een festival waar jong en oud echt samen kan genieten. Bijvoorbeeld van het muzikale optreden van de tweelingszusjes van 'All The King's Daughters'. En van het opvallende straattheater-trio de 'Re-Cyclists' die het bewijs leveren dat afval scheiden en recycling leuk en waardevol is. Lekker eten en drinken wordt gecombineerd met genoeg ruimte om te spelen, kindertheater, een (vegan) schminkhoek en zelfs een stormbaan. En op de markt kun je rondstruinen tussen de duurzame en lokale producten.

Er is ook genoeg vertier voor de kleine wereldverbeteraars. Zo kunnen kinderen zich laten schminken. Tegelijkertijd kunnen de allerkleinsten genieten van Kabouter Zibbedeus, die in zijn theatervoorstelling het bos probeert schoon te maken, terwijl de iets oudere kinderen klimmen en klauteren over de stormbaan en deelnemen aan het plastic soep spel.

Op de Facebookpagina www.facebook.com/SuperSchoonFestival staat de laatste informatie over het programma van het festival!