Sportieve middag in bibliotheek Alkmaar Centrum

ALKMAAR Project Scoor een Boek! is een samenwerking tussen AZ en Bibliotheek Kennemerwaard. In navolging daarvan vindt op woensdag 9 mei van 14.00 tot 16.00 uur een sportieve middag plaats in de bibliotheek van Alkmaar Centrum. 

Kinderen tussen de 7 en 12 jaar kunnen meedoen aan sportieve opdrachten, alleen of met familie of vrienden. Onder de deelnemers worden prijzen verloot. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in het gatendoel, maak een StopMotion-Match filmpje, doe mee met BoekDribble en Blaasvoetbal, of maak gebruik van de Xbox en ontwerp een nieuw AZ-tenue. Opgeven hoeft niet en de toegang is gratis. Aanmelden kan wel, via www.bibliotheekkennemerwaard.nl/scooreenboek.

KAARTEN WINNEN Doe mee aan de thuiseditie van 'Scoor een Boek!' en maak kans op kaarten voor een wedstrijd van AZ. Het hele gezin kan en mag meedoen. In de bibliotheek liggen Scoor een Boek!-posters met bijbehorende stickervellen. En je krijgt ook een boekenlegger, met handtekening van AZ-speler Stijn Wuytens. Op de poster staan leesopdrachten, voor iedere uitgevoerde opdracht plak je een bal (sticker) op de poster. Scoor zoveel mogelijk boeken en maak hiervan een filmpje of foto en deel deze onder #scooreenboek op Facebook, Instagram of YouTube.
Op die manier maak je kans op wedstrijdkaarten voor het hele gezin van AZ. Meer informatie vind je op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/scooreenboek hier vind je ook de aanmoediging filmpjes met Stijn Wuytens in de hoofdrol. Op de achterzijde van de poster die je in de bibliotheek kunt ophalen staat ook extra informatie.