• Kees Kist komt zaterdag naar Van der Meulen's boekhandel.

    Frank Hanswijk

Signeersessie Kees Kist bij Van der Meulen's boekhandel

ALKMAAR In samenwerking met Van der Meulen's boekhandel in Alkmaar biedt Santos Voetbalcultuur zaterdag 21 april een signeersessie met Kees Kist bij de Alkmaarse boekhandel aan de Langestraat 87.  

Met de bekerfinale AZ-Feyenoord op komst, maakte voetbalmagazine Santos in samenwerking met de KNVB een heuse special over die gouwe ouwe KNVB Beker. Daarin mocht bekerheld Kees Kist uiteraard niet ontbreken. De inmiddels 65-jarige spits won met AZ drie keer de KNVB Beker en in 1982 produceerde hij in de finale tegen FC Utrecht zelfs een hattrick. Naast Kist staat Santos vol met prachtige verhalen over volksverhuizingen, eendagsvliegen, de cult van de badjas en natuurlijk veel over de bekerfinalisten Feyenoord en AZ. Kees Kist dus, maar ook Willem van Hanegem, die zondag zal moeten kiezen tussen twee liefdes. Zaterdag 21 april is Kees Kist van 15.00 tot 16.00 uur te gast bij Van der Meulen's boekhandel in Alkmaar. Om jouw Santos te signeren, maar natúúrlijk ook om nog even te praten over die drie gewonnen finales met AZ.

Beeld van Kees Kist (fotocredit Frank Hanswijk) en de uitgave van SANTOS is hier te downloaden: https://we.tl/fUjTtXovhx.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, schroom niet!

Met vriendelijke groet,

Ruud Verstraten

SANTOS Voetbalcultuur