• Alcmaria Victirx

Samenwerking tussen Alcmaria Victrix en Inviplay

ALKMAAR De samenwerking tussen Alcmaria Victrix en Inviplay is voor beide een logische stap. Voor Alcmaria is het een mooie extra manier om in contact te staan met voetballers, binnen en buiten de vereniging. Dick Bakker: "We zien boven een bepaalde leeftijd dat leden niet altijd zin meer hebben in de competitie en alles wat daarbij hoort. Terwijl ze wel van het spelletje houden en dat willen blijven doen, maar dan op hun eigen tijd, wanneer het hun uitkomt. Inviplay is het perfecte platform om in die behoefte te voorzien."  

Op Inviplay.nl zie je waar mensen aan het voetballen zijn. En je kunt instellen dat je een uitnodiging ontvangt wanneer iemand gaat voetballen. Zo is er bijvoorbeeld op dinsdag 25 juni al een gezellige voetbalavond: https://www.inviplay.nl/event/280/zomervoetbalavond. Meld je gratis aan en doe mee!

Geef op Inviplay aan wanneer je wilt voetballen en waar. Geef aan of het een privéactiviteit is en nodig vrienden en bekenden uit. Of geef aan dat het event openbaar is: dan nodigt Inviplay ook andere voetballers uit. Locatie nodig? Via Inviplay huur je bij Alcmaria Victrix voor €10 een half veld!

Gebruik Inviplay met jouw team. Spelers geven aan wanneer ze wel en niet kunnen trainen. Op zoek naar nieuwe spelers? Zet de training openbaar zodat anderen zich kunnen aanmelden voor de training. Maak gratis een account aan op www.inviplay.nl en probeer het uit!