• ReShare

ReShare Store viert succesvol eerste jaar

ALKMAAR De ReShare Store in het centrum van Alkmaar, aan de Achterstraat 36, bestaat een jaar. Ter ere van dit jubileum heeft de tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils zaterdag 14 juli een feestelijk tintje. Bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje én de eerste vijftig klanten die 10 euro besteden, ontvangen een cadeaubon t.w.v. 10 euro.

De ReShare Store is een eigentijdse, frisse tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils en verkoopt kwalitatieve tweedehands en vintage kleding voor een kleine prijs aan mensen die weinig te besteden hebben, maar ook aan mensen die tweedehands kopen uit milieuoverwegingen of omdat ze iets unieks willen.

Tijdens openingstijden kunnen bezoekers ook kleding doneren in de winkel en zodoende bijdragen aan het goede doel. Verder is een groot deel van het interieur van de winkel gemaakt van gerecyclede materialen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De ReShare Store in Alkmaar is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.