• MeerDanDans

'Parkinson feel-good dag' in De Oever

OUDORP 'Omgaan met Parkinson' en 'Meer Dan Dans' verzorgen zaterdag 28 april een speciale dag voor mensen met Parkinson: de 'Parkinson feel-good- dag' in Wijkcentrum De Oever in Oudorp. Een dag waarop niemand aan een ander hoeft uit te leggen wat Parkinson is. Waar deelnemers niet alleen kunnen genieten van een theatershow maar ook kunnen meedoen aan een inspirerende zang en dansworkshop en elkaar kunnen ontmoeten.

Peter Faber, voor velen bekend van Ciske de Rat, Max Havelaar of dr.Vlimmen, heeft exclusief voor deze dag een programma gemaakt. Hierover zegt hij: "Ik wil iedereen ongeacht achterstand of beperking de switch laten maken van destructieve energie naar creatieve energie."
Saskia Vroom (Meer Dan Dans) geeft al jaren dansles aan verschillende groepen mensen met Parkinson en is zeer betrokken bij het mooie werk dat ze doet. Ze nodigt iedereen van harte uit om
mee te bewegen op muziek en te ervaren wat het dansen met je doet. Net als dansen heeft ook zingen een positief effect op Parkinson. Zangeres en zangcoach Liesbeth Brinkman is een bevlogen vakvrouw die iedereen uitnodigt om mee te zingen en plezier te beleven aan evergreens als 'Sammy', 'Try to remember' en 'Sound of Silence'.

INSCHRIJVEN Wie niet actief wil meedoen, maar liever wil kijken en beleven is ook van harte welkom. Natuurlijk zijn partners/mantelzorgers ook van harte welkom. Wijkcentrum De Oever is te vinden aan de Amstelstraat 1 in Oudorp. De Parkisondag duurt van 10.30 tot 16.00 uur. De bijeenkomst bijwonen kost 10 euro per persoon, inclusief lunch, koffie en thee. Wie meer informatie wil of zich wil inschrijven voor deze speciale middag kan een kijkje nemen op www.omgaanmetparkinson.nl