• Twee grote Hollywood-namen vervullen de hoofdrollen in een film over het verleden van Tinseltown.

    Sony Pictures - Andrew Cooper

Win vrijkaarten voor Vue Alkmaar

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Once Upon a Time...in Hollywood, met grote namen als Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrollen en diverse andere bekende gezichten in ondersteunde rollen.

De hoeveelste film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is Once Upon a Time... in Hollywood?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Naast Once Upon a Time... in Hollywood doet Vue Alkmaar deze week ook een stapje terug in de tijd met Woodstock (50th Anniversary). Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival Woodstock – de moeder aller festivals – plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York. Deze film is op 18 augustus eenmalig terug in de bioscoop. Verder zijn Dora and the lost City of Gold en Scary Stories nieuw in het filmaanbod bij de bioscoop. Kijk voor het volledige programma op www.vuecinemas.nl.