• Jan Jong

Openluchtbioscopen van Het Moment

ALKMAAR Deze zomer verzorgt Het Moment een Openluchtbioscoop in HAL 25, twee Openluchtbioscopen in het Openluchttheater van Park de Oude Kwekerij en verzorgt de techniek van de openlucht filmvertoningen bij Zomer op het Plein en bij Stadsstrande de Kade.

Op zaterdag 27 juli kan er in HAL 25 vanaf 20.00 uur gekeken worden naar de film 'Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain'. HAL 25 is gelegen aan de Pettemerstraat 15. Zaterdag 3 augustus is Het Moment aanwezig bij Zomer op het PleinDan draait de film Tulipani'' op het Canadaplein. Te zien vanaf 20.30 uur.

Bij Stadsstrand de Kade is vrijdag 23 augustus een filmvertoning vanaf 21.00 uur, verzorgd door Filmhuis Alkmaar i.s.m. Stadsstrand de Kade. Park de Oude Kwekerij is zaterdag 24 augustus en zaterdag 14 september het decor voor een film. 'Do The Right Thing' wordt op 24 augustus vertoond en 'A Million Ways To Die in THe West' op 14 september. Dit jaar wordt er voor aanvang een 30 min live concert van muziek uit de film of muziek die betrekking heeft met de film, door muzikant Niel Raskin gegeven. Kom allemaal dan ook naar de Jan van Scorelkade 6. Zaterdag 24 augustus start de film bij zonsondergang om 20.47 uur en zaterdag 14 september bij Zonsondergang om 19.59 uur
Voor alle filmvertoningen geldt: de entree is gratis, maar een bijdrage is welkom. Kijk voor meer informatie over de films op www.hetmoment.net.