• Jonas Briels

Open lessen bij Dansstudio Dentro

ALKMAAR Bij Dansstudio Dentro in Alkmaar worden van maandag 14  tot en met zaterdag 19 mei open lessen en een vriendjesweek gehouden.

Iedereen is deze week van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het onderkomen van de dansschool aan de Kwakelkade 21 in Alkmaar. Dansstudio Dentro, een volwaardige dansschool met meer dan 250 kleine en grote dansers, is al vele jaren een begrip in Alkmaar en is dé dansschool waar verantwoord les wordt gegeven door goede, enthousiaste dans- en zangdocenten. 

Tijdens de Open Week kan iedereen binnenlopen. De bezoekers kunnen kennis maken met de docenten, meedoen aan de lessen, informatie verkrijgen of de lessen kijken die hen interesseren. Zo zijn er klassieke balletlessen voor volwassenen, beginners en gevorderden, en voor kinderen vanaf 3 jaar. Verder zijn er lessen in hiphop (ook voor peuters), streetdance, hiphop 24+, zang, musical (vanaf 6 jaar), tap (voor jong én oud), spitzen, modern, ballet for boys, breakdance en jazzdans. En er zijn natuurlijk ook lessen op de zaterdagochtend.  Tevens is het deze week Vriendjes en Vriendinnenweek, alle leerlingen mogen iemand meenemen om een les te komen doen en zelf mogen ze bij andere lessen een keertje meedansen.  

Kijk voor het exacte rooster op: http://www.dansstudiodentro.nl/lesrooster. Meer informatie verkrijgbaar via 072-7851091 of info@dansstudiodentro.nl.