Ontmoetingsgroep voor mantelzorgers

ALKMAAR Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 16 augustus een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar. De bijeenkomst is in Wijkcentrum Alkenhorst in Alkmaar. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit.

Dat gebeurt onder begeleiding van Consulent mantelzorg Yvon Roelofs van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Alkmaar melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.
De bijeenkomst is op donderdag 16 augustus van 10.00 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072-56 27 618 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.