• De ondertekening van het nieuwe sponsorcontract door voorzitter Annemieke Brouwer. v.l.n.r. Patrick Leijen (Rabobank), Annemieke Brouwer (voorzitter Het NON), Martijn de Haan (Rabobank) en Peter Tergau (penningmeester Het NON).

    NON

NON zet samenwerking met Rabobank voort

ALKMAAR Het Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk wordt ook de komende drie jaar ondersteund door de Rabobank. Op 8 november ondertekenden het NON en de Rabobank daartoe een nieuw sponsorcontract. De ondersteuning van de bank helpt het NON bij het organiseren van netwerkactiviteiten voor ondernemers uit de regio.

Een maandelijkse netwerkborrel, bedrijfsbezoeken, interessante workshops en kennissessies waar je als ondernemer direct je voordeel mee kunt doen in de dagelijkse praktijk. Het is nog maar een greep uit de vele inspirerende evenementen die het NON zijn leden ook de komende drie jaar wil blijven bieden. De sponsoring door de Rabobank maakt dat mogelijk, en daar is de netwerkvereniging blij mee. Annemieke Brouwer, voorzitter van het NON: "Het NON staat voor samen sparren en
het optimaal benutten van elkaars zakelijke netwerk. De samenwerking met de Rabobank, een betrouwbare partner die graag met ons meedenkt, past daar uitstekend bij."

Roel de Groot, manager MKB bij de Rabobank, is ook tevreden met de samenwerking: "We willen ondernemers helpen groeien en doen dit niet alleen met bancaire producten, maar ook met kennis en ons netwerk. Daarom ook de aansluiting en verbinding met het NON. Met name de laatste twee thema's sluiten prima aan en zodoende versterken we elkaar." Het NON organiseert diverse evenementen voor haar leden en andere ondernemers waarin netwerken, kennis delen en elkaar inspireren centraal staan. Voor de laatste maanden van 2018 staan er nog twee grote evenementen gepland die het NON in samenwerking met de Rabobank organiseert.

Op 14 november is de interactieve trendpresentatie 'Ondernemend de Toekomst' in, waarbij ook introducees welkom zijn. En op 14 december het jaarlijkse Eindejaarsdiner, exclusief voor NON-leden. Dit keer bij restaurant Mario in Neck. Het NON verwelkomt graag nieuwe leden. Ben jij eigenaar (of lid van een bv, of vennoot) van een onderneming in deze regio? Dan nodigen we je van harte uit om lid te worden. Het NON stimuleert het ondernemerschap in de meest ruime zin van het woord. We organiseren jaarlijks diverse activiteiten waar ondernemers elkaar kunnen spreken, waar ze met elkaar kunnen sparren en wijzer kunnen worden. Schrijf je in via het formulier op www.hetnon.nl.