• Hallo2018!

Nieuwjaarsreceptie 'Hallo 2018' voor ondernemend Noord-Holland Noord

ALKMAAR Al meer dan 500 mensen hebben zich ingeschreven voor Hallo2018! Deze nieuwjaarsbijeenkomst/receptie op maandag 8 januari in het AFAS Stadion wordt georganiseerd door Bedrijfskring Heerhugowaard, Bedrijfskring Langedijk en Ondernemend Alkmaar, overkoepelend verenigd in de Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar e.o.
Deelnemers kunnen bij de nieuwjaarsreceptie proosten op het nieuwe jaar met oude bekenden én nieuwe relaties. Wie lid is van een van de organiserende bedrijfsverenigingen heeft gratis toegang. Ook sponsoren en genodigden hebben gratis toegang. Andere bezoekers betalen 20 euro. Aanmelden kan via www.hallo2018.nlpages/aanmelden2.php.

Het Hallo! evenement zag in 2009 het levenslicht. De bijeenkomst biedt ondernemers uit Noord-Holland Noord een mooie kans om het nieuwe, zakelijke jaar met elkaar in te luidne.

De bezoekers van Hallo 2018! kunnen een teambuilding workshop winnen, verzorgd door Esther Schouten. Deze prijs wordt aangeboden door Baanbereik. Meervoudig Europees- en wereldkampioene boksen Esther Schouten zal namens Baanbereik aanwezig zijn bij Hallo2018! Baanbereik deelt bij binnenkomst aan de bezoekers gouden envelopjes uit. Dit is voor de gasten hun mogelijke ticket tot de door Esther Schouten verzorgde presentatie met teambuilding-workout.

AZ is ook dit jaar niet alleen gastheer van Hallo!, ze geven ook weer wat weg! Wie zich inschrijft voor Hallo2018! maakt ook kans op een set van 4 business-seat kaarten voor de wedstrijd AZ-Roda JC die gespeeld zal worden op zondag 4 februari 2018 in het AFAS-stadion.

Doelgericht netwerken tijdens Hallo2018! kan nu eenvoudig met de gratis Handshake-app. In samenwerking met TryHandshake.com wordt een bezoek aan Hallo2018 zo mogelijk nóg leuker en zinvoller door de inzet van de gratis Handshake-App. Deze app stelt bezoekers tijdens het evenement in staat te bekijken wie er aanwezig zijn. Ter plekke kunnen ze zo een interessante gesprekspartner een bericht sturen en afspreken om even samen te komen om kennis te maken. Het nuttige optimaal met het toch al aangename verenigd. De app is te downloaden in de Apple Appstore (iOS-apparaten) of Google Playstore (Android-apparaten). Een speeddate regelen met een andere ondernemer kan ook nog op de 'ouderwetse' manier. Lees hier meer over op de website van de nieuwjaarsreceptie www.hallo2018.nl.