• Theater Na de Dam.

    BrugTheaterFestival

Nieuwe editie van 'Kijken, Kijken, Kopen' in Alkmaarse binnenstad

ALKMAAR De binnenstad van Alkmaar verandert zondag 6 mei in één groot podium voor een nieuwe editie van 'Kijken, Kijken, Kopen'.

Zin in de kleinste Escape room ter wereld, pop-up–dance, Sproëzie of een wild-safari? Op zondag 6 mei gaat TAQA Theater De Vest weer naar buiten met 'Kijken, Kijken, Kopen', dé culturele koopzondag in de binnenstad van Alkmaar. Winkeliers en theatermakers slaan de handen ineen en zetten met bijna 40 professionele optredens zichzelf en Alkmaar in de etalage.
Dit jaar is, met het oog op de toekomst, de samenwerking met het BrugTheaterFestival flink uitgebreid. BrugTheaterFestival presenteert drie unieke voorstellingen op bijzondere locaties. Natuurlijk in het café, zoals je van hen gewend bent, maar ook in de etalage van KA'AS en in de Alkmaarse synagoge aan de Hofstraat. Ook Karavaan/theater op locatie presenteert twee bijzondere talenten uit de Winterkaravaan. Anne Roos Rosa de Carvalho brengt een wonderlijk ritueel op de trappen van het Stadhuis en met Theatergroep Tocht gaan we op 'Wild-Safari' door Kinki Kappers.
Het volledige programma is vanaf medio april te vinden op www.kijkenkopenalkmaar.nl.