• Vincent van den Hoogen - resto VanHarte

Muziek en driegangendiner bij Resto VanHarte De Hoef

ALKMAAR Resto VanHarte roert woensdag 29 augustus in potten en pannen in het restaurant van zorgcentrum De Vleugels in De Hoef om een heerlijk driegangendiner op tafel te zetten.

De avond is niet alleen bedoeld voor (buurt)bewoners, maar voor iedereen die zin heeft in een gezellig, gemeenschappelijk diner. Het wordt een feestelijk avond met live muziek van Soul and Sense, die ouderwetse gezelligheid en melodieuze vrolijkheid brengt. Wethouder Paul Verbruggen zit ook aan tafel en wil graag de sfeer van Resto VanHarte proeven. De avond is in samenwerking met de Zorgcirkel en met Rotary Alkmaar-Bergen. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven op woensdag 29 augustus vanaf 17.30 uur in De Vleugels, Terborchhof 1. Het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Zie ook www.restovanharte.nl.