• Welke liefhebber van klassiek muziek wil bij Het Trefpunt zijn kennis delen?

    www.freeimages.co.uk

Meer leren over klassieke muziek

HEILOO Voor muziekochtenden in het Trefpunt in Heiloo is Welzijn Heiloo op zoek naar een vrijwilliger die van klassieke muziek houdt en daar iets over kan vertellen. Ook mensen die het leuk vinden om videofilmpjes met muziek te maken, zijn welkom.

De muziekochtenden vinden één keer in de maand plaats op de zondagochtend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wanda Vasbinder via w.vasbinder@welzijnheiloo.nl of 072 - 533 12 97.

Het maken van een filmopname doen we steeds vaker met smartphone, tablet of fotocamera. Maar wanneer maak je een goede opname waar ook anderen met plezier naar kijken? Hoe maak je vervolgens van je filmopnamen of foto's een boeiend filmpje? Leer bij het Trefpunt in Heiloo hoe je goede opnamen maakt en films kunt monteren op de computer, muziek en teksten aan je film toevoegt en hoe je leuke titels maakt. Met de aangereikte kennis gaan de cursisten thuis aan de slag.

Het Trefpunt houdt deze cursus van drie avonden onder leiding van Niek Mannes, in samenwerking met Videoclub Heiloo. De cursus begint op dinsdag 9 januari van 19:30 tot 22:00 uur in het Trefpunt aan het Abraham du Boishof 2 in Heiloo. De vervolgavonden zijn op 23 januari en 6 februari. Kosten van deelname zijn 45 euro, inclusief praktisch cursusboek.Aanmelden is noodzakelijk en kan via 072 - 533 12 97.

In het Trefpunt vindt binnenkort een Spaans weekend plaats. Vrijdag 12 januari kunnen mensen genieten van een Spaans 3-gangen menu. Deze maaltijd wordt verzorgd door het Buffettenpaleis. Kosten zijn 15,50 euro per persoon. Aanmelden kan via het eerdergenoemde telefoonnummer. Zondag 14 januari vertoont Hans Butink een film over Barcelona, het architectonische wonder. De film begint om 14.00 uur, de entree bedraagt 10 euro. Ook hier is aanmelden verplicht in verband met beperkt aantal stoelen. (foto: www.freeimages.co.uk)