• www.clementsanou.nl

'Koppie aan de keukentafel' met Eddy van der Laan

DE RIJP De volgende tafelgast van 'Koppie aan de keukentafel' in De Groene Zwaan in De Rijp behoort tot de top in zijn vakgebied. Eddy van der Laan (1983) werd geboren op Haïti en groeide op in Oost-Graftdijk. Na zijn studie aan de kunstacademie, wist hij binnen enkele jaren op te klimmen tot toonaangevend decor-, kostuum- en lichtontwerper voor internationale producties.
Inmiddels werkt Eddy voor grote namen als Nationale Opera&Ballet, Van Gogh Museum en gezelschappen in Wenen, München, Parijs. Hij keert terug naar zijn geliefde Groene Zwaan en praat met filmmaker/interviewer Maaike Bosma over zijn leven en carrière. Is het zijn vakmanschap of charisma dat hem zo ver heeft gebracht? Zijn aanstekelijke levenslust of een portie geluk?

Aan de hand van diverse filmbeelden leren de bezoekers Eddy kennen. De bijeenkomst op vrijdag 30 maart bij de Groene Zwaan aan de Rechtestraat 12-16 begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon. Reserveren is aan te raden en kan via www.degroenezwaan.nl.