• 1 van de 5 voorstellingen deze editie: muziektheater Vlag

    Emil de Jong

Klaar voor Winterkaravaan

ALKMAAR De derde editie van Winterkaravaan is in aantocht. Vijf nieuwe voorstellingen op vijf nieuwe plekken. Publiek kan zich laten meevoeren door Karavaan, op theateravontuur gaan en genieten van winters eten en drinken.

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema 'Eigen Grond'. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekkere winterkost op een bijzondere locatie: een immense, verlaten drukkerij in Alkmaar.

De makers zijn: Collectief Ludwig presenteert met Vlag muziektheater over de symboliek van vlaggen. De fysieke performance De kleine dood van Franziska Menge gaat over sterven voor het vaderland. Cassandra Onck en Cedric Maurice Wiegel brengen in Grondbeginsel een audio-installatie over hoe Alkmaarders verbonden zijn aan de stad. Daisy Hagendoorn en Janna Adank maken de kleinkunst-voorstelling Ver van mijn boom over territorium-drift. Luuk Weers ontwikkelt met Absorptie een theatrale installatie over de relativiteit van de mens

De Winterkaravaan bezoek je op zaterdag 22 (try-out), donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 december. Per dag kunnen geïnteresseerden kiezen uit twee tijdstippen: van 15.00 tot 18.30 uur of tussen 19.00 en 22.30 uur.
Op zaterdag 22 december, de try-out, is er alleen een middag-editie. Kosten € 32,50 per persoon (inclusief winters eten & drinken). Vrienden van Karavaan betalen € 30. Try-out € 27,50 en vrienden van Karavaan € 25. Vorige editie was voortijdig uitverkocht, dus wacht niet te lang. Zie www.karavaan.nl.