• Papaver

Kindervoorstelling in de wijkboerderij

ALKMAAR De spelers van Papaver4kids weten het al lang: dromen is het fijnste wat er is. Zij spelen voor kinderen van 3 t/m 10 jaar een voorstelling in de Wijkboerderij aan de Vondelstraat 31 op 16 december, tussen 15.00 en 16.00 uur. De kinderen mogen meedoen aan het vangen van dromen en het maken van prachtige verhalen.

De kidsgroep van Papaver speelt dit seizoen in de Wijkboerderij. Een prachtige locatie, ook in de winter open en een gezellige plek voor iedereen. Papaver4kids maakt al tientallen jaren geïmproviseerde voorstellingen. 'Kinderen zijn ontzettend goed in het meedoen en komen tijdens de voorstelling steeds meer los', volgens Monique Verkerk, speler en trainer van de Kidsgroep. 'Voor ouders is het ook iedere keer genieten om de kinderen met ons mee te zien doen. Zo wordt ieder optreden weer een prachtige voorstelling!'

Als de kinderen willen, mogen ze in hun pyjama komen, met hun knuffel. De spelers hebben zin om te gaan slapen, want dan komen ze aan in dromenland! En daar kan alles! Er zijn wilde machines, grappige sprookjesfiguren en zingende bomen. Niemand weet van te voren wat de presentator met de kinderen in zijn dromenvanger weet op te vissen.

Kaartjes reserveren kan via www.papaver.info.