• Een scène uit Aladdin.

    Boy Hazes

JeugdTheaterWeek in De Vest

ALKMAAR Nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie? Kom naar Theater De Vest en bezoek met kinderen / kleinkinderen een voorstelling tijdens de JeugdTheaterWeek van 17 tot en met 24 februari. Er zijn maar liefst vijf voorstellingen geprogrammeerd voor iedereen vanaf 4 jaar. En in de foyer valt veel te beleven in de bijzondere theaterspeelplaats.

Op zondagmiddag 17 februari is in de Kleine Zaal de stoere western 'De Kleine Cowboy' van Het Laagland te zien. Een avontuurlijke voorstelling met zingende cactussen en live geluidseffecten voor iedereen vanaf 4 jaar. Of beleef op vrijdag 22 februari de magie bij de familiemusical 'Aladdin' van Theater Terra. Een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van duizend-en-een nacht.

Voor de allerkleinsten komen Woezel en Pip naar De Vest, op zondag 24 februari. Een spannende voorsteling over hoe het is om groot te zijn met een echte tijdmachine!
Het Berlijnse theatergezelschap Familie Flöz brengt bijzonder maskertheater met 'Hotel Paradiso'. Op zondag 17 februari kun je genieten van deze bijzondere voorstelling die zich afspeelt in een hotel in Oostenrijk.

Gedurende de hele jeugdtheaterweek worden de huisjes die normaalgesproken bij de jeugdvoorstellingen worden neergezet bewoond! In het toneelspeelhuisje woont een acteur, in het tekenhuisje een tekenaar en in het filmhuisje leeft een cameraman. De bewoners van de theaterspeelplaats nodigen alle kinderen uit om bij hen thuis te komen spelen. Doe je mee?

Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor alle informatie over de JeugdTheaterWeek en de voorstellingen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar en te bestellen viawww.taqatheaterdevest.nl of via de kassa van Theater De Vest (dagelijks tussen 12.00 EN 16.00 uur, tel. 072- 548 99 99).