• Janne Schra.

    Podium onder de Toren

Internationale topartiesten bij Podium onder de Toren

GROOTSCHERMER Cabaret, toneel, muziektheater, concerten en een spetterende internationale afsluiting. Podium onder de Toren uit Grootschermer heeft voor het seizoen 2018-2019 weer alles uit de kast gehaald. Het deze week gepubliceerde programma bevat prachtige namen.

Zilveren Harp-winnares Janne Schra brengt met haar betoverende stem het theaterconcert Lalala Love, een ode aan haar liefde voor swing en gipsy uit vervlogen tijden. Violiste Maria Adriana speelt de mooiste muziek uit alle streken van Europa en Noord- en Zuid-Amerika en wordt daarbij ondersteund door een zevenkoppige begeleidingsband.

Bijzonder trots is Podium onder de Toren op de komst van de legendarische Americana-zangeres Mary Gauthier. Zij wordt in de Verenigde Staten gezien als een van de grootste singer-songwriters. Podium wilde haar bijzonder graag hebben, deed een concessie, en wijkt eenmalig uit naar de vrijdagavond.

Indrukwekkend is ongetwijfeld het optreden van acteur Loek Peters, onder andere bekend van de dramaserie Penoza. Hij brengt het stuk 'Ma' van Hugo Borst, die een succesvol boek schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleegtehuis.

Niki Jacobs brengt met haar band een ode aan de Joodse singer-songwriters met onder andere nummers van Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon. Cabaret is er in de vorm van de Comedy Express met drie optredens van standup-comedians en Fabian Franciscus, die in zijn voorstelling 'Vlafeest' vertelt over hoe hij steeds beter kan doen alsof hij minder last heeft van autisme.

Het seizoen wordt afgesloten met een spetterend optreden van het Antwerp Gipsy-Ska Orkestra. Een geweldige live band uit België, die in vele landen en op een groot aantal festivals het publiek in extase bracht. Nieuwsgierig? Bezoek dan eens de website www.podiumonderdetoren.nl

De kaartverkoop is afgelopen dinsdag gestart. Bestel kaarten direct online via de website. Online bestellen heeft als voordeel dat men meteen weet of de bestelling wordt gehonoreerd.Bestellingen via de website kan men betalen met iDEAL, waarna men direct het e-ticket ontvangt.