• Whitney en Honey zijn gek op elkaar.

    Stichting Zwerfdier Alkmaar

Honey en Whitney zoeken baasje

ALKMAAR Stichting Zwerfdier Alkmaar is deze week op zoek naar een nieuw baasje voor gesteriliseerde poezen Honey (10-02-2011) en Whitney (01-10-2011). Ze zoeken een huis om samen in te wonen.

Honey en Whitney zijn erg aan elkaar gehecht. Ze woonden samen bij hun baasje maar op een dag overleed die plotseling. Toen is het duo naar Zwerfdier gebracht. Honey was bij aankomst enorm van slag, maar begint inmiddels te wennen. Ze is zachtaardig, rustig en verlegen en heeft een vacht die ebony genoemd wordt. Graag ligt ze in het holletje van de krabpaal. Honey zoekt een rustig huisje zonder kinderen. Ze komt niet graag buiten dat vindt Honey heel eng. Maar omdat haar vriendin Whitney wel naar buiten wil, zoekt het duo een benedenwoning.

Whitney is een witte poes. Het is al de derde keer dat ze bij Stichting Zwerfdier woont. De eerste keer had ze een zwervend bestaan op straat. De tweede keer woonde ze op een bovenwoning, maar wilde ze heel graag naar buiten. En nu is ze hier door het overlijden van haar baasje. Whitney was dan ook gelijk gewend. Ze is wat te dik en kan daardoor haar vacht niet zo goed verzorgen. Daarom is het belangrijk dat Whitney regelmatig gekamd word. Soms zijn witte katten doof maar met het gehoor van Whitney is helemaal niets mis. Wel moeten haar oren ingesmeerd worden met zonnebrand als ze naar buiten gaat en het is zonnig. Whitney is aanhankelijk, lief en sociaal. Aandacht en knuffelen vind ze fijn. Ook zij zoekt een huis zonder kinderen want dat is ze niet gewend.

Dus: heb jij een rustig huisje, zonder kinderen met een tuintje? En, vind jij het leuk om dit poezenstel binnenkort te ontmoeten? Dat kan! Bel dan maar snel voor een afspraak. Interesse? Maak dan een afspraak. Neem contact op via tel. 072-561 24 82. Of kijk op www.stichtingzwerfdier.nl.

Bron: Stichting Zwerfdier Alkmaar