• Fletcher Hotels
  • Ester Gebuis

Fletcher Hotel Heiloo; tribune voor spetterende optredens en dinnershows


Ten eerste is het op zaterdag 15 juni zover; met optredens door heel Europa en popbladen waarin ze verkozen worden tot 'De beste ABBA Tribute band van Europa', is het Fletcher Hotel Heiloo aanstaande zaterdag het toneel van het optreden van deze band.

Dancing Queen, Waterloo, The Winner Takes It All, stuk voor stuk klassiekers waarmee ABBA tussen 1972 en 1982 een onuitwisbare indruk achterliet. Met meer dan 370 miljoen verkochte platen wereldwijd, is het één van de meest succesvolle bands ooit.

Ga er maar aan staan als Nederlandse ABBA Tribute band. Maar volgens de Nederlandse en buitenlandse pers zijn ze weergaloos goed. Perfect meerstemmig zingen is hun handelsmerk en met respect voor de oorspronkelijke composities en hun authenticiteit, onderscheiden ze zich van alle anderen. Niet voor niets stonden ze al voor uitverkochte zalen van 15.000 man. Dus voor de oude en jonge ABBA liefhebber, 'take a chance on this'.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor 15 juni aanstaande op www.fletcherevents.nl, dus wees er vooral bij.

Ook op 22 juni wordt er een mooie avond georganiseerd: de Willeke Alberti Dinnershow in Heiloo.

Hele generaties groeiden met haar op. Willeke is dan ook een beetje de moeder van ons allemaal. Met een stem die de zon laat schijnen en precies dat schrijnende plekje in je hart troost. Dat kan ze van nature, want al op 18 jarige leeftijd zong ze 'Spiegelbeeld', een gigantische nummer 1 hit, een gouden plaat en nog altijd een klassieker. Het bleek het begin van een carrière die tot op de dag van vandaag voortduurt. De hele avond verwent ze je met prachtige levensliederen als 'De glimlach van een kind', 'Morgen ben ik de bruid', 'Lachen, beetje huilen' en nog veel en veel meer tijdloos goede nummers die je moeiteloos meezingt. Geniet van Willeke Alberti dinnershow in Heiloo, er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij.

Van beide shows zal een sfeerverslag geschreven worden in dit weekblad. Hoe het er aan toe gaat backstage, on stage en natuurlijk met interviews van de optredende artiesten. Stay tuned.