• Luke Hobbs en Deckard Shaw.

    Daniel Smith

Win kaarten voor Hobbs & Shaw

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Hobbs & Shaw.

Van welke succesvolle filmserie kennen Hobbs & Shaw elkaar?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Met onder andere Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Verder draaien bij Vue Alkmaar de films Richard Says Goodbye, Juf Roos en Ugly Dolls. In de laatste film leeft Moxy een gelukkig bestaan in het dorpje Uglyville. Avontuurlijk ingesteld wil ze met haar vrienden Ox, Wage, Babo, Lucky Bat en Ugly Dog de wereld verkennen. Ze komen terecht op een plek genaamd Perfection waar perfecte poppen wonen onder het leiderschap van Lou. Hij is de perfectie zelve en traint de inwoners om zich op een bepaalde voorgeschreven manier te gedragen. Dit met het doel om de menselijke wereld te kunnen betreden.

Bron: Fast & Furious